Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP Compaq Elite 8300 SFF tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon HP tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP Compaq Elite 8300 SFF

HP Compaq Elite 8300 SFF on erinomainen valinta yrityksille ja yksityiskäyttäjille, jotka tarvitsevat tehokkaan ja luotettavan tietokoneen. Tämä pienikokoinen pöytäkone on suunniteltu tarjoamaan nopeaa suorituskykyä ja monipuolisia ominaisuuksia, kuten monipuoliset liitännät ja laajennusmahdollisuudet. HP Compaq Elite 8300 SFF on ihanteellinen valinta niille, jotka tarvitsevat tietokonetta työhön, opiskeluun tai viihteeseen. Sen kestävä rakenne ja helppo huollettavuus tekevät siitä myös pitkäikäisen ja käyttäjäystävällisen vaihtoehdon.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)