Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP Compaq Elite 8200 USFF tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon HP tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP Compaq Elite 8200 USFF

HP Compaq Elite 8200 USFF on erinomainen tietokone, joka sopii erinomaisesti toimistokäyttöön. Se on suunniteltu erityisesti pieniin tiloihin, joten se vie vain vähän tilaa työpöydällä. Tämä tietokone on erittäin nopea ja tehokas, joten se sopii hyvin monenlaiseen käyttöön. Se on erinomainen valinta, jos tarvitset tietokonetta, joka on helppo asentaa ja käyttää. HP Compaq Elite 8200 USFF on myös erittäin luotettava ja kestävä, joten se kestää pitkään ja toimii aina moitteettomasti. Jos etsit laadukasta ja luotettavaa tietokonetta, joka sopii hyvin toimistokäyttöön, HP Compaq Elite 8200 USFF on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)