Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP EliteDesk 800 G3 SFF tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon HP tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP EliteDesk 800 G3 SFF

HP EliteDesk 800 G3 SFF on tehokas ja monipuolinen tietokone, joka sopii erinomaisesti niin kotikäyttöön kuin työpaikallekin. Se on suunniteltu erityisesti pieniin tiloihin, joten se vie vähän tilaa työpöydältä. Tämä tietokone on erittäin nopea ja tehokas, joten se soveltuu hyvin vaativiin tehtäviin, kuten kuvankäsittelyyn ja videoiden editointiin. HP EliteDesk 800 G3 SFF on myös erittäin luotettava ja kestävä, joten se kestää käyttöä pitkään. Jos etsit tehokasta ja monipuolista tietokonetta, joka sopii pieniin tiloihin, HP EliteDesk 800 G3 SFF on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)