Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP Elitedesk 800 G2 Mini tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon HP tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP Elitedesk 800 G2 Mini

HP Elitedesk 800 G2 Mini on pienikokoinen tietokone, joka on suunniteltu erityisesti yrityskäyttöön. Se on erittäin tehokas ja luotettava, ja se sopii hyvin esimerkiksi toimistokäyttöön tai kotitoimistoon. Tämä tietokone on erittäin helppo asentaa ja käyttää, ja se tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn kaikissa työtehtävissä. HP Elitedesk 800 G2 Mini on erinomainen valinta kaikille, jotka etsivät luotettavaa ja tehokasta tietokonetta, joka sopii hyvin yrityskäyttöön.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)