Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP EliteDesk 800 G1 USDT tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon HP tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP EliteDesk 800 G1 USDT

HP EliteDesk 800 G1 USDT on erinomainen tietokone, joka on suunniteltu erityisesti yrityskäyttöön. Se on erittäin tehokas ja nopea, joten se soveltuu hyvin monenlaisiin tehtäviin, kuten tietojenkäsittelyyn, suunnitteluun ja ohjelmointiin. Tämä tietokone on myös erittäin luotettava ja kestävä, joten se kestää pitkään ja toimii aina moitteettomasti. Jos etsit tehokasta ja luotettavaa tietokonetta, joka sopii erinomaisesti yrityskäyttöön, HP EliteDesk 800 G1 USDT on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)