Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP EliteDesk 800 G1 TWR tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon HP tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP EliteDesk 800 G1 TWR

HP EliteDesk 800 G1 TWR on tehokas ja monipuolinen työpöytätietokone, joka sopii erinomaisesti yrityskäyttöön. Se tarjoaa nopean suorituskyvyn ja laajan valikoiman liitäntöjä, joten se soveltuu monenlaiseen käyttöön. Tämä tietokone on erinomainen valinta, jos tarvitset luotettavan ja tehokkaan työkalun päivittäiseen työskentelyyn. HP EliteDesk 800 G1 TWR on myös helppo päivittää ja ylläpitää, joten se on pitkäikäinen investointi. Jos etsit laadukasta ja monipuolista työpöytätietokonetta, HP EliteDesk 800 G1 TWR on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)