Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP EliteDesk 800 G1 SFF tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon HP tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP EliteDesk 800 G1 SFF

HP EliteDesk 800 G1 SFF on tehokas ja monipuolinen tietokone, joka sopii erinomaisesti niin kotikäyttöön kuin toimistokäyttöönkin. Se on suunniteltu erityisesti vaativiin tehtäviin, kuten monimutkaisiin laskelmiin ja graafiseen suunnitteluun. Tämä tietokone on erittäin luotettava ja kestävä, joten se sopii hyvin myös pitkäaikaiseen käyttöön. HP EliteDesk 800 G1 SFF on erinomainen valinta kaikille, jotka etsivät tehokasta ja monipuolista tietokonetta, joka kestää aikaa ja tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)