Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP 650 G2 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon HP tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP 650 G2

HP 650 G2 on kannettava tietokone, joka on suunniteltu erityisesti työ- ja opiskelukäyttöön. Se tarjoaa nopean suorituskyvyn ja luotettavan suorituskyvyn, joka auttaa käyttäjiä suorittamaan tehtävänsä tehokkaasti. Tämä tietokone on ihanteellinen valinta niille, jotka tarvitsevat luotettavan ja kestävän kannettavan tietokoneen päivittäiseen käyttöön. Sen kevyt rakenne ja pitkä akunkesto tekevät siitä erinomaisen valinnan matkustaville ammattilaisille ja opiskelijoille. HP 650 G2 on myös varustettu monilla kätevillä ominaisuuksilla, kuten nopealla Wi-Fi-yhteydellä, USB-porteilla ja HDMI-liitännällä, joka mahdollistaa helpon liittämisen ulkoisiin näyttöihin. Jos etsit luotettavaa ja tehokasta kannettavaa tietokonetta, HP 650 G2 on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)