Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP Compaq Pro 6300 SFF tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon HP tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP Compaq Pro 6300 SFF

HP Compaq Pro 6300 SFF on erinomainen valinta yrityksille, jotka tarvitsevat luotettavan ja tehokkaan tietokoneen. Tämä tietokone on suunniteltu erityisesti pieniin tiloihin, joten se sopii hyvin esimerkiksi toimistoihin ja työpisteisiin. HP Compaq Pro 6300 SFF on erittäin nopea ja tehokas, joten se soveltuu hyvin monenlaiseen käyttöön. Tämä tietokone on myös erittäin helppo käyttää ja ylläpitää, joten se sopii hyvin yrityksille, jotka haluavat säästää aikaa ja rahaa tietokoneiden ylläpidossa. Jos etsit luotettavaa ja tehokasta tietokonetta yrityksesi tarpeisiin, HP Compaq Pro 6300 SFF on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)