Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP 6005 Pro SFF tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon HP tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP 6005 Pro SFF

HP 6005 Pro SFF on tietokone, joka on suunniteltu yrityskäyttöön. Se on pienikokoinen ja helppo sijoittaa työpöydälle tai hyllylle. Tämä tietokone on erinomainen valinta, jos tarvitset tehokasta ja luotettavaa tietokonetta työtehtävien suorittamiseen. Se sopii hyvin esimerkiksi toimistokäyttöön, kirjanpitoon, asiakirjojen käsittelyyn ja verkkoselailuun. HP 6005 Pro SFF on myös hyvä valinta, jos haluat päivittää vanhan tietokoneesi uudempaan ja tehokkaampaan malliin.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)