Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP Compaq 6005 Pro MT tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon HP tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP Compaq 6005 Pro MT

HP Compaq 6005 Pro MT on tietokone, joka on suunniteltu yrityskäyttöön. Se on erittäin tehokas ja luotettava, ja se sopii hyvin monenlaisiin toimistotyötehtäviin. Tämä tietokone on erinomainen valinta asiakkaille, jotka tarvitsevat nopean ja luotettavan tietokoneen päivittäiseen käyttöön. Se on myös erittäin helppo käyttää ja ylläpitää, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan yrityksille, jotka haluavat säästää aikaa ja rahaa tietokoneiden ylläpidossa.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)