Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP Compaq 6000 Pro SFF tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP Compaq 6000 Pro SFF

HP Compaq 6000 Pro SFF on tietokone, joka on suunniteltu käytettäväksi toimistoympäristössä. Se on erittäin luotettava ja tehokas tietokone, joka sopii hyvin yrityskäyttöön. Tämä tietokone on erinomainen valinta asiakkaille, jotka tarvitsevat nopean ja luotettavan tietokoneen päivittäiseen työskentelyyn. Se on myös helppo asentaa ja käyttää, joten se sopii hyvin kaikille käyttäjätasoille. HP Compaq 6000 Pro SFF on erinomainen valinta asiakkaille, jotka etsivät luotettavaa ja tehokasta tietokonetta toimistokäyttöön.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)