Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP 350 G2 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon HP tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP 350 G2

HP 350 G2 on kannettava tietokone, joka on suunniteltu erityisesti liikkuvaan työskentelyyn. Se on erinomainen valinta niille, jotka tarvitsevat tietokonetta matkustaessaan tai työskennellessään eri paikoissa. HP 350 G2 on luotettava ja tehokas, ja se tarjoaa käyttäjilleen nopean ja sujuvan käyttökokemuksen. Tämä tietokone on erinomainen valinta niille, jotka tarvitsevat tietokonetta työskentelyyn, opiskeluun tai viihteeseen. HP 350 G2 on myös erittäin kestävä ja kestävä, joten se kestää hyvin matkustamista ja päivittäistä käyttöä. Jos etsit luotettavaa ja tehokasta kannettavaa tietokonetta, HP 350 G2 on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)