Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP 2740 Ultra-Slim expansion base tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon HP tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP 2740 Ultra-Slim expansion base

HP 2740 Ultra-Slim -laajennustelakka on kätevä lisävaruste HP:n kannettaville tietokoneille. Se tarjoaa lisää liitäntämahdollisuuksia, kuten USB-portteja, VGA- ja DisplayPort-liitännät sekä Ethernet-portin. Laajennustelakka helpottaa työskentelyä monenlaisissa ympäristöissä, kuten toimistoissa, kouluissa ja kotona. Asiakkaan kannattaa hankkia tämä tuote, jos hän tarvitsee lisää liitäntämahdollisuuksia kannettavalleen tai haluaa tehdä työskentelystään entistä tehokkaampaa ja mukavampaa.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)