Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP EliteBook 2570p tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Hp tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP EliteBook 2570p

HP EliteBook 2570p on kannettava tietokone, joka on suunniteltu erityisesti liikkuvalle ammattilaiselle. Se on kevyt ja kestävä, joten se sopii hyvin matkustamiseen ja työskentelyyn eri ympäristöissä. Tämä tietokone tarjoaa nopean suorituskyvyn ja monipuoliset liitännät, joten se soveltuu hyvin monenlaiseen työskentelyyn. HP EliteBook 2570p on erinomainen valinta, jos etsit luotettavaa ja tehokasta kannettavaa tietokonetta, joka kestää käyttöä ja tarjoaa monipuoliset ominaisuudet.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)