Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP 255 G3 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon HP tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP 255 G3

HP 255 G3 on kannettava tietokone, joka on suunniteltu tarjoamaan tehokasta suorituskykyä ja luotettavuutta. Tämä tietokone sopii erinomaisesti niille, jotka tarvitsevat kannettavan tietokoneen työskentelyyn, opiskeluun tai viihteeseen. HP 255 G3 on erittäin kestävä ja sen akun kesto on pitkä, joten se sopii hyvin matkustaville tai niille, jotka käyttävät tietokonetta paljon liikkeellä ollessaan. Tämä tietokone on myös erittäin helppo käyttää ja sen hinta on erittäin kilpailukykyinen. Jos etsit luotettavaa ja tehokasta kannettavaa tietokonetta, HP 255 G3 on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)