Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP 255 G2 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon HP tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP 255 G2

HP 255 G2 on kannettava tietokone, joka on suunniteltu tarjoamaan tehokasta suorituskykyä ja luotettavuutta. Tämä tietokone sopii erinomaisesti niille, jotka tarvitsevat kannettavan tietokoneen työskentelyyn tai opiskeluun. HP 255 G2 on erittäin kestävä ja sen akun kesto on pitkä, joten se sopii hyvin matkustaville tai niille, jotka työskentelevät paljon liikkeellä. Tämä tietokone on myös erittäin helppo käyttää ja sen käyttöjärjestelmä on nopea ja tehokas. Jos etsit luotettavaa ja tehokasta kannettavaa tietokonetta, HP 255 G2 on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)