Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP 2540P docking station tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon HP tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP 2540P docking station

HP 2540P telakointiasema on kätevä lisävaruste HP EliteBook 2540P -kannettavalle tietokoneelle. Telakointiaseman avulla voit helposti liittää kannettavan tietokoneen useisiin eri laitteisiin, kuten näyttöihin, tulostimiin ja verkkoon. Tämä tekee työskentelystä entistä tehokkaampaa ja kätevämpää. Asiakkaan kannattaa hankkia tämä tuote, jos hän haluaa parantaa työskentelymukavuuttaan ja käyttää kannettavaa tietokonettaan monipuolisemmin.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)