Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP 250 G6 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon HP tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP 250 G6

HP 250 G6 on kannettava tietokone, joka on suunniteltu tarjoamaan tehokasta suorituskykyä ja luotettavuutta. Se sopii erinomaisesti niille, jotka tarvitsevat tietokonetta työhön tai opiskeluun. HP 250 G6:lla voit suorittaa monia tehtäviä, kuten tiedostojen käsittelyä, sähköpostien lähettämistä ja vastaanottamista, verkkoselailua ja paljon muuta. Tämä tietokone on myös erittäin kevyt ja helppo kuljettaa mukana. Jos etsit luotettavaa ja tehokasta tietokonetta, HP 250 G6 on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)