Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP 24O tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon HP tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP 24O

HP 24O on tietokonenäyttö, joka on suunniteltu tarjoamaan korkealaatuista kuvaa ja suorituskykyä. Se on ihanteellinen valinta niille, jotka etsivät laadukasta näyttöä kotiin tai toimistoon. HP 24O:n avulla voit nauttia elokuvista, peleistä ja muista multimediaohjelmista selkeällä ja terävällä kuvalla. Sen ohut muotoilu ja tyylikäs ulkonäkö sopivat hyvin moderniin sisustukseen. HP 24O on erinomainen valinta niille, jotka haluavat parantaa tietokoneen käyttökokemusta ja saada enemmän irti multimediaohjelmista.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)