Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP 230W virtalähde tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP 230W virtalähde

HP 230W virtalähde on tehokas virtalähde, joka on suunniteltu käytettäväksi HP:n kannettavien tietokoneiden kanssa. Tämä virtalähde tarjoaa luotettavan ja tehokkaan virransyötön, joka pitää kannettavan tietokoneen toiminnassa myös raskaan käytön aikana. HP 230W virtalähde on erinomainen valinta niille, jotka tarvitsevat korkealaatuista virtalähdettä, joka kestää pitkään ja toimii luotettavasti. Tämä virtalähde on myös hyvä valinta niille, jotka haluavat varmistaa, että heidän kannettavansa pysyy toiminnassa myös silloin, kun he ovat liikkeellä.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)