Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP 2309m tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon HP tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP 2309m

HP 2309m on laadukas tietokonenäyttö, joka sopii erinomaisesti kotikäyttöön ja toimistotyöhön. Näytössä on suuri 23 tuuman näyttö, joka tarjoaa terävän ja selkeän kuvan. HP 2309m:n avulla voit nauttia elokuvista, peleistä ja valokuvista entistäkin paremmalla laadulla. Näytössä on myös monipuoliset liitännät, joten voit helposti yhdistää sen tietokoneeseesi tai muihin laitteisiin. HP 2309m on erinomainen valinta kaikille, jotka haluavat laadukkaan ja monipuolisen näytön kotiin tai toimistoon.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)