Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP EliteBook 2170p tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Hp tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP EliteBook 2170p

HP EliteBook 2170p on kannettava tietokone, joka on suunniteltu erityisesti liikkuville ammattilaisille. Se on kevyt ja kompakti, joten se on helppo kuljettaa mukana kaikkialle. Tämä tietokone on erittäin tehokas ja nopea, joten se soveltuu hyvin monenlaiseen käyttöön. Sen avulla voit esimerkiksi työskennellä tehokkaasti toimistossa, käyttää erilaisia ohjelmistoja ja sovelluksia, surffata netissä tai viihdyttää itseäsi katsomalla elokuvia tai pelaamalla pelejä. HP EliteBook 2170p on erinomainen valinta kaikille, jotka tarvitsevat luotettavan ja monipuolisen tietokoneen matkalle mukaan.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)