Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP 2013 UltraSlim tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon HP tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP 2013 UltraSlim

HP 2013 UltraSlim on ohut ja kevyt kannettavan tietokoneen telakka, joka on suunniteltu helpottamaan työskentelyä toimistossa tai kotona. Tämä tuote on erittäin kätevä, koska se mahdollistaa nopean ja helpon yhteyden kannettavaan tietokoneeseen, jolloin voit käyttää sitä suuremmalla näytöllä, näppäimistöllä ja hiirellä. HP 2013 UltraSlim on erinomainen valinta niille, jotka haluavat parantaa työskentelymukavuuttaan ja tehokkuuttaan. Se on myös erittäin helppo asentaa ja käyttää.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)