Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP 14-dk0803no tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon HP tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP 14-dk0803no

HP 14-dk0803no on kannettava tietokone, joka on suunniteltu tarjoamaan tehokasta suorituskykyä ja käyttömukavuutta. Tämä tietokone sopii erinomaisesti niille, jotka tarvitsevat luotettavan ja monipuolisen laitteen työskentelyyn, opiskeluun tai viihtymiseen. Sen avulla voit suorittaa monia erilaisia tehtäviä, kuten tiedostojen käsittelyä, videoiden katselua, pelaamista ja paljon muuta. HP 14-dk0803no on myös erittäin kevyt ja helppo kuljettaa mukana minne tahansa. Jos etsit laadukasta ja monipuolista kannettavaa tietokonetta, HP 14-dk0803no on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)