Vastaavan tuotteen halvin myyntihinta tällä hetkellä

Olemme vertailleet useiden Suomalaisten ja Ruotsalaisten toimijoiden hintoja kyseisen tuotteen osalta.

Tuotteet jotka löysimme
HP ZBook Fury 15 G7 – i7-10830H/32/512GB/15/FHD/T2000/W11P/A2
HP ZBook Fury 17 G7 – i7-10850H/32/1TB/17/FHD/RTX5000/W11P/A2

Halvin hinta tällä hetkellä
1 €

– Huomioithan, että hinta voi olla myös huonokuntoisen tuotteen hinta!
– Halvimman hinnan tarjoaja ei halunnut mainita nimeä tässä yhteydessä.
– Löydät vastaavat tuotteet helposti alla mainituista verkkokaupoista.

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP ZBook Fury G7 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP ZBook Fury G7

HP ZBook Fury G7 on laadukas kannettava tietokone, joka tarjoaa suorituskykyä ja luotettavuutta vaativille käyttäjille. Tämä kannettava on osa HP:n ZBook-sarjaa, joka on suunniteltu erityisesti vaativiin graafisiin ja laskentateknisiin tehtäviin.

HP ZBook Fury G7:ssa on vankka rakenne ja laadukkaat materiaalit, jotka varmistavat sen kestävyyden ja pitkäikäisyyden. Kannettava on varustettu tehokkaalla prosessorilla ja runsaalla muistilla, joten se takaa nopean suorituskyvyn ja sulavan multitaskauksen. Näytössä on erinomainen kuvanlaatu ja tarkkuus, joten se sopii erinomaisesti graafiseen suunnitteluun ja videoiden editointiin.

HP ZBook Fury G7:ssä on myös laaja valikoima liitännöistä, joten voit liittää helposti erilaisia ​​lisälaitteita ja päivityksiä. Sen akun kesto on riittävä koko päivän käyttöön, ja se tarjoaa myös nopean latauksen ominaisuuden.

Vaikka HP ZBook Fury G7 on erittäin laadukas ja luotettava kannettava tietokone, se saattaa olla hieman painava ja kookas, joten se ei välttämättä sovi matkalle mukaan vietäväksi. Lisäksi hinnoittelu saattaa olla korkeampi kuin jotkut muut vastaavat kannettavat tietokoneet markkinoilla.

Yhteenvetona voidaan todeta, että HP ZBook Fury G7 on erinomainen valinta tehotietokonetta tarvitseville käyttäjille, jotka arvostavat luotettavuutta, suorituskykyä ja huippuluokan ominaisuuksia.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)