Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP ZBook Firefly 15 G7 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP ZBook Firefly 15 G7

HP ZBook Firefly 15 G7 on tehokas ja luotettava kannettava tietokone ammattikäyttöön. Tämä HP:n huippumalli tarjoaa suorituskykyä jokaiseen tarpeeseen, olipa kyseessä suunnittelu, sisällöntuotanto tai muu vaativa työ. ZBook Firefly 15 G7 on suunniteltu erityisesti luovien ammattilaisten tarpeisiin.

Tämän kannettavan tietokoneen sydän on sen tehokas prosessori, joka takaa sujuvan suorituskyvyn kaikissa tehtävissä. Sen erinomainen grafiikkasuoritin mahdollistaa raskaan grafiikan ja videon käsittelyn ilman hidastumista. ZBook Firefly 15 G7:ssä myös riittää tallennustilaa suurille tiedostoille, joten voit työskennellä huoletta ilman huolta tilan loppumisesta.

Kannettavan tietokoneen ulkomuoto on tyylikäs ja huomiota herättävä. Sen ohut muotoilu ja kevyt rakenne tekevät siitä erittäin helppokäyttöisen ja siirrettävän. Laadukas näyttö tarjoaa kirkkaan ja tarkan kuvan, joten voit työskennellä helposti missä tahansa ympäristössä.

HP ZBook Firefly 15 G7 on varustettu myös monilla kätevillä ominaisuuksilla, kuten hyvillä liitäntämahdollisuuksilla, jotta voit liittää laitteen helposti muihin laitteisiin ja tarvikkeisiin. Sen akunkesto on erinomainen, joten voit työskennellä pitkään ilman huolta lataamisesta.

Kaiken kaikkiaan HP ZBook Firefly 15 G7 on erinomainen valinta vaativille ammattikäyttäjille, jotka kaipaavat huippusuorituskykyä ja luotettavuutta. Sen tarkkuus, nopeus ja monipuolisuus tekevät siitä täydellisen työkalun luovalle ammattilaiselle.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)