Vastaavan tuotteen halvin myyntihinta tällä hetkellä

Olemme vertailleet useiden Suomalaisten ja Ruotsalaisten toimijoiden hintoja kyseisen tuotteen osalta.

Tuotteet jotka löysimme
HP Zbook 17 G5 – i7-8850H/32/512/17/FHD/P5200/W11P/A2

Halvin hinta tällä hetkellä
1 €

– Huomioithan, että hinta voi olla myös huonokuntoisen tuotteen hinta!
– Halvimman hinnan tarjoaja ei halunnut mainita nimeä tässä yhteydessä.
– Löydät vastaavat tuotteet helposti alla mainituista verkkokaupoista.

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP ZBook 17 G5 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP ZBook 17 G5

Tuote: HP ZBook 17 G5

Kuvaus:
HP ZBook 17 G5 on korkealaatuinen kannettava tietokone, joka tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja luotettavuuden. Tämä malli on suunniteltu erityisesti vaativiin graafisiin ja suunnittelutehtäviin.

HP ZBook 17 G5:ssä yhdistyvät tehokas suoritin, nopea tallennus ja huippuluokan näyttö. Sen avulla voit käsitellä raskaita grafiikka- tai videoprojekteja vaivatta ja tehokkaasti. Laadukas näyttö takaa tarkan ja elävän kuvanlaadun, joka sopii erinomaisesti suunnittelutyöhön.

Tietokoneen suorituskykyä tukee tehokas prosessori ja riittävä määrä keskusmuistia. Tämä mahdollistaa nopeat suoritukset ja sujuvan multitaskingin. ZBook 17 G5:ssä on myös tarpeeksi tallennustilaa suurien tiedostojen säilyttämiseen.

Kannettava tietokone on suunniteltu kestämään työympäristön vaatimukset. Se on varustettu kestävällä rakenteella ja kestomateriaaleilla, jotka suojaavat sitä kolhuilta ja iskuilta. Lisäksi se tarjoaa erinomaisen jäähdytyksen, joka takaa vakaan suorituskyvyn pitkäaikaisessakin käytössä.

HP ZBook 17 G5 on täydellinen valinta ammattikäyttöön. Sen korkealuokkainen suorituskyky, laadukas näyttö ja kestävä rakenne tekevät siitä ihanteellisen ratkaisun suunnittelijoille, valokuvaajille ja muille graafisen alan ammattilaisille.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)