Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP ZBook 15v G5 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP ZBook 15v G5

HP ZBook 15v G5 on kannettava tietokone, joka tarjoaa tehokasta suorituskykyä ja monipuolisia ominaisuuksia työskentelyyn. Tämä malli on suunniteltu erityisesti ammattikäyttöön ja tarjoaa luotettavan suorituksen vaativissa töissä.

HP ZBook 15v G5:ssa on tyylikäs ja kestävä muotoilu, joka takaa laitteen pitkäikäisyyden. Sen 15-tuumainen näyttö tarjoaa teräväpiirtoisen kuvanlaadun ja laajan katselukulman. Tehokas suoritin ja runsas muisti mahdollistavat sujuvan moniajoisen työskentelyn ja tehokkaan suorituskyvyn raskaimmissakin sovelluksissa.

Tämän kannettavan tietokoneen tarkkaan suunnitellut tekniset ominaisuudet tekevät siitä sopivan luovaan työskentelyyn, suunnitteluun tai valokuvien ja videoiden editointiin. Laite on varustettu monipuolisilla liitännöillä, kuten USB-C, HDMI ja Thunderbolt, joiden avulla voit liittää erilaisia lisälaitteita ja laajentaa työskentelymahdollisuuksia.

HP ZBook 15v G5 tarjoaa myös erinomaisen turvallisuuden, sillä se sisältää useita suojauksia, kuten sormenjälkilukijan ja TPM-sirun. Näin voit luottaa siihen, että tärkeät tiedostot ja tiedot pysyvät suojassa.

Vaikka HP ZBook 15v G5 on tehokas ja monipuolinen työkalu, on hyvä huomata, että sen kannettavuus voi olla jonkin verran rajoitettu sen koon ja painon vuoksi. Tämä kannettava tietokone sopiikin erityisesti niille, jotka tarvitsevat korkeaa suorituskykyä ja ominaisuuksia työskentelyyn, mutta eivät välttämättä matkusta paljon.

Tiivistettynä, HP ZBook 15v G5 on luotettava ja tehokas kannettava tietokone ammattikäyttöön. Sen monipuoliset ominaisuudet ja suorituskyky mahdollistavat tehokkaan työskentelyn erilaisissa sovelluksissa. Vaikka se on hieman painavampi kuin jotkut muut kannettavat tietokoneet, sen laatu ja kestävyys tekevät siitä hyvän valinnan niille, jotka tarvitsevat luotettavan työkalun vaativaan työskentelyyn.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)