Vastaavan tuotteen halvin myyntihinta tällä hetkellä

Olemme vertailleet useiden Suomalaisten ja Ruotsalaisten toimijoiden hintoja kyseisen tuotteen osalta.

Tuotteet jotka löysimme
HP ZBook 15u G5 – i7-8550U/32/512/15/FHD/IPS/WX3100/W11P/A2
HP ZBook 15u G5 – i7-8550U/32/512/15/FHD/IPS/WX3100/W11P/B1

Halvin hinta tällä hetkellä
759 €

– Huomioithan, että hinta voi olla myös huonokuntoisen tuotteen hinta!
– Halvimman hinnan tarjoaja ei halunnut mainita nimeä tässä yhteydessä.
– Löydät vastaavat tuotteet helposti alla mainituista verkkokaupoista.

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP ZBook 15u G5 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP ZBook 15u G5

Tämä tuote, HP ZBook 15u G5, on luotu tarjoamaan tehokasta suorituskykyä ja joustavuutta. HP, tunnettu brändi kannettavien tietokoneiden keskuudessa, on tällä kertaa kehittänyt ZBook 15u G5 -mallin, joka tarjoaa monipuolisen ja luotettavan työkalun ammattikäyttöön.

HP ZBook 15u G5 on varustettu tehokkailla komponenteilla, jotka takaavat nopean suorituksen. Laite hyödyntää Intelin suoritinteknologiaa, jolloin suorituskyky on huippuluokkaa. Kannettavassa on myös riittävästi tallennustilaa, joten se sopii mainiosti tiedostojen tallentamiseen ja käsittelemiseen.

HP ZBook 15u G5 on suunniteltu olemaan kevyt ja kannettava, jotta se sopii helposti liikkuvalle ammattilaiselle. Sen kestävä rakenne ja laadukas näyttö tekevät siitä myös erinomaisen valinnan työmatkoille ja esitysten esittämiseen asiakkaille.

Tämä kannettava tarjoaa myös monipuolisia liitettävyysominaisuuksia, kuten USB-portit, HDMI-liitännät ja langaton verkkoyhteys, mikä mahdollistaa saumattoman yhteyden ulkoisiin laitteisiin. Lisäksi HP ZBook 15u G5:llä on pitkä akunkestoaika, joten se pysyy käyttökunnossa pitkiäkin päiviä.

Vaikka tämä HP ZBook 15u G5 -malli tarjoaa monia etuja, se ei kenties ole täydellinen kaikille. Sen korkeampi hinta voi olla haittana joillekin, ja se on suunnattu erityisesti ammattikäyttäjille, jotka tarvitsevat erittäin suorituskykyisen kannettavan tietokoneen.

Yhteenvetona voidaan todeta, että HP ZBook 15u G5 on laadukas ja tehokas kannettava tietokone, joka tarjoaa monipuolisuutta ammattikäyttäjille. Sen suorituskyky, kestävyys ja liitettävyysominaisuudet tekevät siitä luotettavan työkalun kaikille, jotka tarvitsevat tehokasta ja kannettavaa tietokonetta työskentelyyn.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)