Vastaavan tuotteen halvin myyntihinta tällä hetkellä

Olemme vertailleet useiden Suomalaisten ja Ruotsalaisten toimijoiden hintoja kyseisen tuotteen osalta.

Tuotteet jotka löysimme
HP ZBook 15 G6 – i7-9850H/16/512SSD/15/FHD/T2000/W10P/A2
HP ZBook 15 G6 – i7-9850H/16/512SSD/15/FHD/T2000/W10P/B1

Halvin hinta tällä hetkellä
1 €

– Huomioithan, että hinta voi olla myös huonokuntoisen tuotteen hinta!
– Halvimman hinnan tarjoaja ei halunnut mainita nimeä tässä yhteydessä.
– Löydät vastaavat tuotteet helposti alla mainituista verkkokaupoista.

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP ZBook 15 G6 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP ZBook 15 G6

HP ZBook 15 G6 on ammattikäyttöön suunniteltu tehokas kannettava tietokone. Se on varustettu laadukkaalla suorittimella ja erinomaisella suorituskyvyllä. Tämä malli on suunniteltu tarjoamaan parasta mahdollista suoritusta vaativiin töihin, kuten suunnitteluun, animointiin ja videon muokkaukseen.

HP ZBook 15 G6:lla on tyylikäs muotoilu ja kestävät materiaalit, joten se sopii hyvin myös liikkuvalle työntekijälle. Sen suuri näyttö tarjoaa selkeän kuvan ja tarkat yksityiskohdat, mikä tekee työskentelystä entistä miellyttävämpää.

Tämän mallin suorituskyky ei jätä ketään kylmäksi. Se on varustettu tehokkaalla suorittimella ja suurella määrällä RAM-muistia, mikä mahdollistaa useiden raskaiden ohjelmien samanaikaisen käytön ilman hidastumista. Lisäksi siinä on nopea SSD-levy, joka takaa nopean tiedonsiirron ja käynnistysajan.

HP ZBook 15 G6 tarjoaa myös monia liitännöitä ja ominaisuuksia, jotka helpottavat työskentelyä. Siinä on useita USB-portteja, HDMI-ulostulo, Ethernet-liitäntä ja langaton verkkoyhteys, joten voit liittää laitteeseen tarvittavat lisälaitteet ja jakaa tiedostoja helposti. Lisäksi siinä on pitkä akun kesto, mikä mahdollistaa työskentelyn ilman jatkuvaa lataamista.

HP ZBook 15 G6 on erinomainen valinta ammattikäyttöön. Sen suorituskyky, kestävyys ja monipuoliset ominaisuudet tekevät siitä luotettavan työvälineen vaativiin tehtäviin. Hyödynnä tämän mallin tarjoamat mahdollisuudet ja nosta työskentelysi uudelle tasolle.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)