Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP Zbook 15 G6 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP Zbook 15 G6

Tuote: HP ZBook 15 G6

Kuvaus:
HP ZBook 15 G6 on tehokas kannettava tietokone, joka on suunniteltu vaativiin työtehtäviin. Tämä laite tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja luotettavuuden ammattikäyttöön.

HP ZBook 15 G6 -kannettavassa on laadukas suoritin, joka mahdollistaa nopean ja tehokkaan suorituskyvyn. Tämän laitteen ansiosta voit käsitellä vaativiakin tehtäviä, kuten graafista suunnittelua, elokuvien editointia tai CAD-mallinnusta.

Kannettavassa on myös erinomainen grafiikkasuoritin, joka takaa sulavan ja tarkan kuvanlaadun. Voit nauttia sujuvasta käyttökokemuksesta ja tarkoista väreistä kaikessa työssäsi tai viihteessäsi.

Lisäksi HP ZBook 15 G6:ssa on laaja tallennustila, joten voit tallentaa kaikki tärkeät tiedostosi turvallisesti ja kätevästi. Tämä on erityisen hyödyllistä, jos työskentelet suurten tiedostojen tai projektitiedostojen parissa.

HP ZBook 15 G6 on suunniteltu kestämään vaativaa käyttöä. Sen vankka rakenne ja laadukkaat materiaalit takaavat pitkän käyttöiän ja luotettavuuden. Voit luottaa siihen, että tämä kannettava tietokone kestää pitkään ja pysyy suorituskykyisenä.

Oli kyse sitten ammattikäytöstä tai vaativasta viihteestä, HP ZBook 15 G6 on erinomainen valinta. Sen tehokkaat ominaisuudet ja laaja tallennustila varmistavat, että voit tehdä työsi tehokkaasti ja nauttia tarkasta kuvanlaadusta. Hanki tämä luotettava ja tehokas kannettava tietokone ja vie työsi seuraavalle tasolle.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)