Vastaavan tuotteen halvin myyntihinta tällä hetkellä

Olemme vertailleet useiden Suomalaisten ja Ruotsalaisten toimijoiden hintoja kyseisen tuotteen osalta.

Tuotteet jotka löysimme
HP ZBook Studio G5 – i7-8750H/16/512SSD/15/FHD/P1000/W10P/B1

Halvin hinta tällä hetkellä
879 €

– Huomioithan, että hinta voi olla myös huonokuntoisen tuotteen hinta!
– Halvimman hinnan tarjoaja ei halunnut mainita nimeä tässä yhteydessä.
– Löydät vastaavat tuotteet helposti alla mainituista verkkokaupoista.

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP ZBook 15 G4 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP ZBook 15 G4

HP ZBook 15 G4 on tehokas kannettava tietokone, joka on suunniteltu erityisesti ammattikäyttöön. Tämä kannettava tietokone tarjoaa sulavat ja luotettavat suorituskykyominaisuudet, joita tarvitaan vaativiin tehtäviin.

HP ZBook 15 G4 -kannettavassa tietokoneessa yhdistyy HP:n laadukas suunnittelu ja kestävyys. Sen ohut ja kevyt rakenne tekee siitä erittäin kätevän liikkuvaan työskentelyyn. Sen vankka alumiinirunko ja sormenjälkiä hylkivä pinta takaavat kestävyyden ja ammattimaisen ulkonäön.

Tässä kannettavassa tietokoneessa on tehokas Intel Core -prosessori, joka tarjoaa nopean ja responsiivisen suorituskyvyn. Se mahdollistaa moniajotehtävien sujuvan suorittamisen ja nopean tiedonsiirron. Suuren kapasiteetin RAM-muisti takaa sulavan suorituskyvyn myös vaativimmissa sovelluksissa.

HP ZBook 15 G4 -kannettavassa tietokoneessa on myös upea näyttöteknologia, joka tarjoaa tarkat ja eloisat kuvat. Laadukas näyttö on erityisen tärkeä ammattikäytössä, ja tämä kannettava tietokone täyttää kaikki odotukset.

HP ZBook 15 G4 -kannettava tietokone on erinomainen valinta ammattikäyttöön. Sen vankka rakenne, tehokas suorituskyky ja upea näyttö tekevät siitä luotettavan ja monipuolisen työkalun päivittäiseen työskentelyyn.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)