Vastaavan tuotteen halvin myyntihinta tällä hetkellä

Olemme vertailleet useiden Suomalaisten ja Ruotsalaisten toimijoiden hintoja kyseisen tuotteen osalta.

Tuotteet jotka löysimme
HP ZBook 15 G3 – Xeon E3-1505M v5/32/512SSD/15/FHD/M2000M/W11P/A2
HP ZBook 15u G3 – i7-6500U/16/256SSD/15/FHD/W4190M/W10P/B1

Halvin hinta tällä hetkellä
569 €

– Huomioithan, että hinta voi olla myös huonokuntoisen tuotteen hinta!
– Halvimman hinnan tarjoaja ei halunnut mainita nimeä tässä yhteydessä.
– Löydät vastaavat tuotteet helposti alla mainituista verkkokaupoista.

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP ZBook 15 G3 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP ZBook 15 G3

Kuvaus:

Inregon verkkokaupasta löytyvä HP ZBook 15 G3 on tehokas ja monipuolinen kannettava tietokone ammattikäyttäjille. Mallissa on vankka ja kestävä rakenne, joka takaa luotettavuuden ja pitkäikäisyyden. HP:n laadun tuntua tuovat myös laadukkaat materiaalit ja huolellisesti suunniteltu ergonominen näppäimistö.

HP ZBook 15 G3:ssa yhdistyvät suorituskyky ja käytettävyys. Tietokoneen suorituskyvystä vastaa tehokas prosessori, joka tarjoaa nopean suorituskyvyn työtehtävien suorittamiseen. Runsas muistikapasiteetti mahdollistaa useiden sovellusten sujuvan samanaikaisen käytön.

Kannettavan tietokoneen 15.6 tuuman näyttö on täynnä yksityiskohtia ja kirkkaita värejä, joka tarjoaa erinomaisen katselukokemuksen. Lisäksi näytössä on tarkka resoluutio, joka takaa terävän kuvanlaadun.

HP ZBook 15 G3 on myös erinomainen valinta graafiselle suunnittelulle ja videonmuokkaukselle, sillä se tukee korkeaa grafiikkasuorituskykyä. Kannettavan tietokoneen grafiikkakortti mahdollistaa ammattimaisen ja sulavan työskentelyn raskaiden grafiikkatehtävien parissa.

Kompakti ja kevyt muotoilu tekee HP ZBook 15 G3:sta helppokäyttöisen sekä liikkeellä että työpöydällä. Laajat liitännät ja langattoman verkon tuki varmistavat yhteydenpitomahdollisuudet eri työympäristöissä. Lisäksi tietokoneessa on pitkä akkukesto, joka mahdollistaa työskentelyn häiriöttömänä ilman jatkuvaa lataamista.

HP ZBook 15 G3 on laadukas ja suorituskykyinen kannettava tietokone ammattikäyttöön. Sen ainutlaatuiset ominaisuudet ja kestävä rakenne tekevät siitä luotettavan työvälineen vaativimpiin käyttötarkoituksiin.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)