Vastaavan tuotteen halvin myyntihinta tällä hetkellä

Olemme vertailleet useiden Suomalaisten ja Ruotsalaisten toimijoiden hintoja kyseisen tuotteen osalta.

Tuotteet jotka löysimme
HP ZBook 15u G3 – i7-6500U/16/256SSD/15/FHD/W4190M/W10P/B1

Halvin hinta tällä hetkellä
569 €

– Huomioithan, että hinta voi olla myös huonokuntoisen tuotteen hinta!
– Halvimman hinnan tarjoaja ei halunnut mainita nimeä tässä yhteydessä.
– Löydät vastaavat tuotteet helposti alla mainituista verkkokaupoista.

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP ZBook 15 G3 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP ZBook 15 G3

HP ZBook 15 G3 on korkealaatuinen kannettava tietokone, joka on suunniteltu erityisesti ammattikäyttöön. Tämä HP:n ZBook-sarjan malli tarjoaa luotettavan suorituskyvyn ja käyttömukavuuden vaativille käyttäjille. Kannettavan 15.6 tuuman näyttö yhdessä tehokkaan suorittimen ja suuren muistikapasiteetin kanssa mahdollistavat sulavan ja tehokkaan työskentelyn.

HP ZBook 15 G3:n edistyksellinen suoritin takaa nopean käynnistyksen ja lyhentää ohjelmien latausaikoja. Lisäksi tässä mallissa on runsaasti tallennustilaa ja tehokkaita grafiikkaratkaisuja, jotka mahdollistavat sujuvan multimedian toiston ja vaativien graafisten tehtävien suorittamisen.

Tämän kannettavan tietokoneen tärkein etu on sen kestävyys ja luotettavuus. Se on suunniteltu kestämään kovaakin käyttöä ja tarjoamaan pitkän käyttöiän. Lisäksi se on varustettu monipuolisilla liitännöillä ja laajennusmahdollisuuksilla, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan ammattikäyttöön.

HP ZBook 15 G3 on erinomainen työkalu suunnittelijoille, kehittäjille ja muille ammattilaisille, jotka tarvitsevat tehokasta ja luotettavaa kannettavaa tietokonetta. Voit luottaa siihen sen suorituskyvyn, kestävyyden ja monipuolisten ominaisuuksien ansiosta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)