Vastaavan tuotteen halvin myyntihinta tällä hetkellä

Olemme vertailleet useiden Suomalaisten ja Ruotsalaisten toimijoiden hintoja kyseisen tuotteen osalta.

Tuotteet jotka löysimme
HP ZBook 14u G6 – i7-8565U/16/512SSD/14/FHD/WX3200/W11P/A2

Halvin hinta tällä hetkellä
749 €

– Huomioithan, että hinta voi olla myös huonokuntoisen tuotteen hinta!
– Halvimman hinnan tarjoaja ei halunnut mainita nimeä tässä yhteydessä.
– Löydät vastaavat tuotteet helposti alla mainituista verkkokaupoista.

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP ZBook 14u G6 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP ZBook 14u G6

Tuote, josta puhutaan tässä URL-osoitteessa, on HP:n ZBook 14u G6 -kannettava. Tämä laite tarjoaa luotettavan ja tehokkaan suorituskyvyn ammattikäyttöön. HP on tunnettu brändi, joka on pitkään ollut yksi johtavista tietokonelaitevalmistajista maailmassa.

HP ZBook 14u G6 on suunniteltu erityisesti ammattilaisille, jotka tarvitsevat mobiilin toimisto- tai suunnitteluratkaisun. Sen tyylikäs ja kestävä muotoilu tekee siitä täydellisen valinnan niin toimistossa kuin liikkeelläkin. Kannettavan 14 tuuman Full HD -näyttö tarjoaa kirkkaan ja terävän kuvanlaadun, jonka avulla saat työsi tehdyksi selkeästi ja tarkasti.

Tämä kannettava tietokone on varustettu tehokkaalla Intel-prosessorilla ja riittävällä määrällä RAM-muistia, joten se selviää helposti moniajoisista tehtävistä. Lisäksi ZBook 14u G6:lla on nopea ja tilava SSD-tallennustila, joka mahdollistaa tiedostojen tallentamisen ja lataamisen nopeasti.

HP on myös panostanut tietoturvaan ZBook 14u G6:n suhteen. Kannettavassa on monia erilaisia turvaominaisuuksia, kuten sormenjälkitunnistin ja TPM-suojaus siru, joiden avulla voit suojata arkaluontoiset tiedot ja tärkeät tiedostot.

Vaikka HP ZBook 14u G6 on tehokas ja käyttäjäystävällinen laite, se ei kuitenkaan ole täysin täydellinen. Jotkut käyttäjät ovat raportoineet, että akun kesto voisi olla parempi, erityisesti raskasta käyttöä vaativissa tehtävissä. Lisäksi joidenkin arvioiden mukaan näppäimistö voisi olla hieman parempi, mutta tämä on enemmänkin henkilökohtaista mieltymystä.

Yhteenvetona voidaan todeta, että HP ZBook 14u G6 on ammattikäyttöön suunniteltu kannettava tietokone, joka tarjoaa luotettavaa suorituskykyä ja monipuolisia ominaisuuksia. Sen tyylikäs muotoilu, laadukas näyttö ja tehokas sisäinen rakenne tekevät siitä erinomaisen valinnan ammattikäyttöön.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)