Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP ZBook 14u G6 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP ZBook 14u G6

Kuvaus:
Tässä Inregon verkkokaupan tuotteessa on tarjolla HP ZBook 14u G6-kannettava tietokone. Tämä HP:n kehittämä malli on suunniteltu tarjoamaan korkealaatuista suorituskykyä ja luotettavuutta vaativiin työtehtäviin. Kannettava tietokone on varustettu tehokkaalla suorittimella ja vankalla rakenteella, joten se soveltuu hyvin niin suunnittelutyöhön, 3D-mallinnukseen kuin muihinkin vaativiin tehtäviin.

HP ZBook 14u G6:ssa on korkearesoluutioinen näyttö, joka tarjoaa tarkan ja värikylläisen kuvanlaadun. Näyttö on myös kooltaan sopivan kompakti, joten se on helppo kuljettaa mukana työmatkoilla tai asiakaskäynneillä. Lisäksi tietokoneen käyttöjärjestelmä on helppo ja käyttäjäystävällinen.

HP:n ZBook-sarja tunnetaan luotettavuudestaan ja kestävyydestään. ZBook 14u G6 on suunniteltu kestämään pitkäaikaista käyttöä ja tarjoamaan saumattoman suorituskyvyn myös vaativissa olosuhteissa. Lisäksi tietokoneen akunkestoa on parannettu, joten se pysyy toimintavalmiina pidempään ilman lataamista.

HP ZBook 14u G6-kannettava on erinomainen valinta ammattikäyttöön, tarjoten vankkaa suorituskykyä ja luotettavuutta työtehtävien hoitamiseen. Sen kompakti koko ja kestävä rakenne tekevät siitä sopivan vaihtoehdon matkustaville ammattilaisille. Tässä mallissa yhdistyvät laatu, suorituskyky ja luotettavuus, mikä tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon työpaikkakäyttöön tai vaativiin projekteihin.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)