Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP ZBook 14u G5 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP ZBook 14u G5

HP ZBook 14u G5 -kannettava on kannettavien tietokoneiden huippuluokkaa. Tämän laitteen avulla voit suorittaa vaativimmatkin tehtävät tehokkaasti ja luotettavasti. HP:n tunnettu tekniikka ja laadukkaat komponentit tekevät tästä tietokoneesta erinomaisen valinnan niin ammattilaisille kuin vaativille käyttäjillekin.

HP ZBook 14u G5 on varustettu tehokkaalla suorittimella, joka tarjoaa nopean ja sujuvan käyttökokemuksen. Sen laadukas näyttö takaa tarkan ja kirkkaan kuvan, joten voit nauttia elävästä ja tarkasta kuvanlaadusta.

Tämän kannettavan tietokoneen keveys ja kompakti koko tekevät siitä erittäin kätevän matkakumppanin. Voit ottaa sen helposti mukaasi minne tahansa ja työskennellä tehokkaasti missä ikinä oletkin.

HP ZBook 14u G5 -kannettavassa on myös monia liitäntämahdollisuuksia, joten voit helposti yhdistää sen muihin laitteisiin. Lisäksi sen kestävä rakenne suojaa tietokonetta mahdollisilta vaurioilta ja pidentää sen käyttöikää.

Vaikka HP ZBook 14u G5 on erittäin huippuluokan laite, se tarjoaa myös erinomaisen hinta-laatusuhteen. Sen tehokkuus, laatu ja monipuoliset ominaisuudet tekevät siitä erinomaisen valinnan niille, jotka arvostavat korkeaa suorituskykyä ja luotettavuutta.

Hanki nyt HP ZBook 14u G5 -kannettava, ja nauti huippuluokan teknologiasta ja ammattimaisesta suorituskyvystä. Tämä laite vie työskentelysi uudelle tasolle ja auttaa sinua saavuttamaan parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)