Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP ZBook 14u G5 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP ZBook 14u G5

Tuote: HP ZBook 14u G5

Kuvaus:
HP ZBook 14u G5 on laadukas kannettava tietokone, joka tarjoaa suorituskykyä ja tyylikkyyttä. Tämä kompakti ja kevyt malli on suunniteltu ammattilaisille, jotka vaativat luotettavaa ja tehokasta työkalua.

HP ZBook 14u G5 -kannettavassa on tehokas suoritin, joka takaa sulavan ja nopean toiminnan kaikissa työtehtävissäsi. Sen tarkka näyttö tarjoaa elävän ja kirkkaan kuvan, joka mahdollistaa tarkan työskentelyn grafiikan ja kuvankäsittelyn parissa.

Tärkeimmät ominaisuudet:
– Tehokas suoritin tarjoaa sulavan ja nopean toiminnan
– Kirkas ja tarkka näyttö takaa erinomaisen kuvanlaadun
– Kompakti ja kevyt rakenne tekee siirtymisestä helppoa
– Laadukas ja kestävä materiaali takaa pitkäikäisen käytön

HP ZBook 14u G5 on ihanteellinen valinta ammattilaisille, jotka tarvitsevat luotettavan ja tehokkaan kannettavan tietokoneen päivittäiseen työskentelyyn. Sen kompakti ja kevyt rakenne tekee siirtymisestä vaivatonta, ja tehokas suoritin takaa sujuvan työnteon. Lisäksi sen tarkka näyttö tarjoaa erinomaisen kuvanlaadun, joka sopii erinomaisesti grafiikan ja kuvankäsittelyn ammattilaisille.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)