Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP Zbook 14u G5 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP Zbook 14u G5

HP ZBook 14u G5 on kannettava tietokone, joka tarjoaa luotettavan suorituskyvyn ja mobiiliuden. Tämä laite on suunniteltu erityisesti vaativiin työympäristöihin, joissa tarvitaan korkeaa suorituskykyä ja luotettavuutta.

HP ZBook 14u G5:ssä on tehokas suoritin ja riittävästi muistia, joten se soveltuu hyvin monenlaiseen työskentelyyn, kuten suunnitteluun, ohjelmointiin ja multitaskaamiseen. Sen kompakti koko ja kevyt rakenne tekevät siitä ihanteellisen matkakumppanin, joka on helppo ottaa mukaan vaikka kokouksiin tai työmatkoille.

Laite on varustettu laadukkaalla näytöllä, joka tarjoaa tarkat ja elävät värit sekä hyvän katselukulman. Näytön tarkkuus on riittävä, jotta voit työskennellä tehokkaasti ja tarkasti esimerkiksi kuvien tai videoiden parissa.

HP ZBook 14u G5:ssä on myös monipuoliset liitännät, joiden avulla voit liittää siihen helposti erilaiset laitteet ja lisävarusteet. Laitteen akkukesto on hyvä, joten voit käyttää sitä pitkiäkin päiviä ilman latausta.

HP:n ZBook-sarja tunnetaan laadustaan ja kestävyydestään, joten voit luottaa siihen, että tämäkin malli kestää aikaa ja täyttää odotuksesi.

HP ZBook 14u G5 on erinomainen valinta kaikille, jotka tarvitsevat tehokasta ja luotettavaa kannettavaa tietokonetta työskentelyyn. Sen kompakti koko, kevyt rakenne ja hyvät ominaisuudet tekevät siitä täydellisen valinnan niille, jotka liikkuvat paljon ja haluavat hyödyntää työaikaansa tehokkaasti.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)