Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP Pavilion Sleekbook 15 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon HP tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP Pavilion Sleekbook 15

HP Pavilion Sleekbook 15 on kannettava tietokone, joka on suunniteltu tarjoamaan tehokasta suorituskykyä ja käyttömukavuutta. Tämä tietokone sopii erinomaisesti niille, jotka tarvitsevat luotettavan ja monipuolisen laitteen työskentelyyn, opiskeluun tai viihtymiseen. Sen ohut ja kevyt muotoilu tekee siitä helpon kuljettaa mukana minne tahansa. HP Pavilion Sleekbook 15:ssä on myös laaja valikoima ominaisuuksia, kuten nopea suoritin, suuri tallennustila ja korkealaatuinen näyttö, jotka tekevät siitä erinomaisen valinnan kaikille, jotka etsivät laadukasta ja monipuolista tietokonetta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)