Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP ProBook x360 11 G5 EE tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP ProBook x360 11 G5 EE

Tuotekuvaus:

HP ProBook x360 11 G5 EE on monipuolinen kannettava tietokone, joka tarjoaa käyttäjälle huipputasoisia suorituskykyä ja tehokkuutta. Tämä malli on suunniteltu erityisesti opiskelijoille ja opettajille, ja se tarjoaa laadukkaan ja kestävän käyttökokemuksen.

Tämä HP ProBook x360 -kannettava on varustettu viidennen sukupolven Intel Core -prosessorilla, joka takaa nopean ja sulavan suorituskyvyn. Tehokas prosessori yhdistettynä 11.6 tuuman Full HD -kosketusnäyttöön tarjoaa erinomaisen katselukokemuksen ja tarkat värit.

Huolimatta kevyestä ja kannettavasta muotoilusta, tässä HP ProBook x360 -mallissa on erinomainen näppäimistö, joka tarjoaa mukavan kirjoittamiskokemuksen. Näppäimistö on myös roiskekestävä, mikä on tärkeä ominaisuus päivittäistä käyttöä ajatellen.

HP ProBook x360 11 G5 EE:ssä on myös monia käteviä ominaisuuksia, kuten USB-C -portti, joka mahdollistaa nopean tiedonsiirron ja latauksen. Lisäksi tässä kannettavassa on monipuoliset liitettävyysvaihtoehdot, kuten HDMI-portti ja SD-kortinlukija.

HP ProBook x360 11 G5 EE on erinomainen valinta opiskelijoille, jotka tarvitsevat luotettavan ja monipuolisen kannettavan tietokoneen. Sen kestävä muotoilu ja vankka suorituskyky tekevät siitä ihanteellisen kumppanin opiskeluun ja oppimiseen.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)