Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP ProBook 650 G8 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP ProBook 650 G8

HP ProBook 650 G8 on tehokas ja luotettava kannettava tietokone. Tämä HP:n ProBook-malli tarjoaa suorituskykyä ja monipuolisuutta arkipäivän käyttöön. Laadukas rakenteen ja tyylikäs suunnittelu tekevät siitä täydellisen kumppanin niin työhön kuin vapaa-ajallekin.

HP ProBook 650 G8 -kannettavassa on vankka rakenne ja kestävät materiaalit, jotka takaavat pitkän käyttöiän. Sen ohut ja kevyt muotoilu tekee siitä helposti kannettavan, joten voit ottaa sen mukaasi minne tahansa. Näppäimistö on ergonominen ja mukava käyttää, ja sen iskunkestävä suojaus tarjoaa luotettavan suojan vahinkojen varalta.

Tämä ProBook-malli on varustettu tehokkaalla prosessorilla ja runsaalla muistilla, jotka takaavat sulavan ja nopean suorituskyvyn. Voit suorittaa useita tehtäviä samanaikaisesti ilman hidastumista. Lisäksi sen suuri tallennustila antaa sinulle tarvittavan tilan tallentaa kaikki tärkeät tiedostot ja ohjelmat.

HP ProBook 650 G8:ssa on myös laaja valikoima liitäntämahdollisuuksia, kuten USB-portteja, HDMI-liitäntä ja muistikortinlukija, joten voit helposti kytkeä laitteet ja lisälaitteet siihen. Sen pitkä akunkesto mahdollistaa käytön koko päivän ajan ilman tarvetta ladata sitä usein.

Yhteenvetona voidaan todeta, että HP ProBook 650 G8 on luotettava, tehokas ja monipuolinen kannettava tietokone, joka tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja tyylikkään ulkoasun. Olitpa sitten työskentelemässä toimistolla, matkalla tai kodin sohvalla, tämä kannettava tietokone sopii käyttöösi täydellisesti.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)