Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP ProBook 640 G8 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP ProBook 640 G8

HP ProBook 640 G8 on erinomainen valinta tarpeisiisi. Tämä laite on varustettu korkealaatuisilla ominaisuuksilla ja tarjoaa luotettavan suorituskyvyn päivittäisiin rutiinitöihin. HP:n luotettava brändi ja ProBook-sarjan maine takaavat, että saat käyttöösi kestävän ja laadukkaan kannettavan tietokoneen.

ProBook 640 G8 -malli tarjoaa tehokkaan suorittimen, joka selviää vaativista tehtävistä. Voit suorittaa useita sovelluksia samanaikaisesti ilman hidastumista. Kannettavassa on uusin teknologia, joka tekee siitä nopean ja responsiivisen.

Tämä malli tarjoaa myös erinomaisen käyttökokemuksen. Se on varustettu laadukkaalla näytöllä, joka toistaa värit tarkasti ja tarjoaa terävän kuvanlaadun. Näppäimistö on ergonominen ja mukava käyttää, mikä tekee tekstinsyötöstä miellyttävää.

HP ProBook 640 G8 tarjoaa myös erinomaisen tietoturvan. Voit luottaa siihen, että kaikki tärkeät tiedostosi ja tiedot ovat suojattuja. Lisäksi, tämä kannettava on suunniteltu kestäväksi ja kevyeksi, joten voit ottaa sen mukaasi minne tahansa.

Kaiken kaikkiaan, HP ProBook 640 G8 on luotettava ja tehokas kannettava tietokone. Se tarjoaa loistavan suorituskyvyn, erinomaisen käyttökokemuksen ja korkean tietoturvan, mikä tekee siitä täydellisen valinnan ammattilaisille ja opiskelijoille. Hanki oma ProBook 640 G8 ja nauti laadusta ja suorituskyvystä päivittäisessä työssäsi!

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)