Vastaavan tuotteen halvin myyntihinta tällä hetkellä

Olemme vertailleet useiden Suomalaisten ja Ruotsalaisten toimijoiden hintoja kyseisen tuotteen osalta.

Tuotteet jotka löysimme
HP Probook 640 G8 – i3-1115G4/8/256SSD/14/FHD/W11P/B1

Halvin hinta tällä hetkellä
559 €

– Huomioithan, että hinta voi olla myös huonokuntoisen tuotteen hinta!
– Halvimman hinnan tarjoaja ei halunnut mainita nimeä tässä yhteydessä.
– Löydät vastaavat tuotteet helposti alla mainituista verkkokaupoista.

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP ProBook 640 G8 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP ProBook 640 G8

HP ProBook 640 G8 on luotettava ja tehokas kannettava tietokone, joka tarjoaa erinomaisen käyttökokemuksen. Tämä HP:n valmistama kannettava malli on suunniteltu erityisesti liikematkailijoille, jotka tarvitsevat luotettavan ja kestävän tietokoneen päivittäisiin työtehtäviinsä.

ProBook 640 G8:ssa yhdistyvät suorituskyky, tyylikäs muotoilu ja monipuoliset ominaisuudet. Tietokoneen tehokkaan suorittimen ansiosta voit suorittaa useita tehtäviä samanaikaisesti ja saavuttaa nopean suoritustason. Laadukas näyttö tarjoaa tarkan ja selkeän kuvan, joten voit nauttia elävästä kuvasta ja luottaa siihen, että tehtäväsi näytetään parhaalla mahdollisella tavalla.

HP ProBook 640 G8:ssa on myös monia käteviä ominaisuuksia, kuten langaton yhteysmahdollisuus, joka mahdollistaa helpon ja nopean yhteyden Internetiin. Lisäksi siinä on useita liitäntämahdollisuuksia, kuten USB-portteja ja VGA-liitäntä, jotka helpottavat eri laitteiden liittämistä tietokoneeseen.

Tämä kannettava tietokone on suunniteltu kestämään päivittäistä käyttöä ja tarjoamaan pitkän käyttöiän. Sen kestävä rakenne ja luotettavat komponentit takaavat, että voit luottaa siihen vuosia eteenpäin.

HP ProBook 640 G8 on erinomainen valinta liikematkailijoille ja ammattilaisille, jotka tarvitsevat luotettavan ja tehokkaan tietokoneen. Sen monipuoliset ominaisuudet ja kestävä rakenne tekevät siitä täydellisen kumppanin päivittäisiin työtehtäviisi.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)