Vastaavan tuotteen halvin myyntihinta tällä hetkellä

Olemme vertailleet useiden Suomalaisten ja Ruotsalaisten toimijoiden hintoja kyseisen tuotteen osalta.

Tuotteet jotka löysimme
HP Probook 640 G8 – i3-1115G4/8/256SSD/14/FHD/W11P/B1

Halvin hinta tällä hetkellä
559 €

– Huomioithan, että hinta voi olla myös huonokuntoisen tuotteen hinta!
– Halvimman hinnan tarjoaja ei halunnut mainita nimeä tässä yhteydessä.
– Löydät vastaavat tuotteet helposti alla mainituista verkkokaupoista.

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP ProBook 640 G8 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP ProBook 640 G8

HP ProBook 640 G8 on korkealuokkainen kannettava tietokone, joka tarjoaa luotettavaa suorituskykyä ja monipuolisia ominaisuuksia. Tämä HP:n ProBook-malli on suunniteltu ammattikäyttöön ja tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn sekä luotettavuuden.

HP ProBook 640 G8 -kannettavassa tietokoneessa on tehokas suoritin ja riittävästi muistia, joten se selviää vaativistakin tehtävistä tehokkaasti. Sen tyylikkäässä ja kestävässä kotelossa yhdistyvät laadukkaat materiaalit ja ammattimainen muotoilu, joka viestii ammattitaidon ja luotettavuuden yhdistelmästä.

Tämä kannettava tarjoaa myös monia käteviä ominaisuuksia, kuten laadukkaan näytön, jonka avulla voit työskennellä tehokkaasti ja tarkasti. Lisäksi se tarjoaa monipuolisia liitäntämahdollisuuksia, kuten USB-portteja, HDMI-liitännän ja LAN-portin, joiden avulla voit liittää ulkoisia laitteita ja laajentaa tietokoneen toiminnallisuutta tarpeidesi mukaan.

HP ProBook 640 G8 -kannettavan edut sisältävät myös pitkän akunkeston, mikä mahdollistaa työskentelyn ilman jatkuvaa lataamista. Tämä on erityisen tärkeää matkustaessa tai silloin, kun joudut työskentelemään poissa pistorasiasta pitkiä aikoja.

Mahdolliset haitat tälle kannettavalle voivat sisältää korkeamman hinnan verrattuna muihin samankaltaisiin malleihin markkinoilla. On myös tärkeää huomata, että tämä kannettava on suunniteltu nimenomaan ammattimaiseen käyttöön, joten sen tehokkuus ja ominaisuudet voivat olla ylimitoitettuja kotikäyttöön.

HP ProBook 640 G8 on luotettava kumppani ammattimaisen työskentelyn tarpeisiin. Sen tehokas suorituskyky, laadukas muotoilu ja monipuoliset ominaisuudet tekevät siitä erinomaisen valinnan ammattilaisille, jotka vaativat luotettavaa ja tehokasta kannettavaa tietokonetta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)