Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP ProBook 440 G5 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP ProBook 440 G5

HP ProBook 440 G5 on laadukas kannettava tietokone, joka tarjoaa tehokkaan suorituskyvyn ja luotettavan suorituskyvyn. Tämä kannettava tietokone on suunniteltu ammattikäyttöön ja tarjoaa monipuoliset ominaisuudet, jotka vastaavat liiketoiminnan tarpeisiin.

HP ProBook 440 G5 on varustettu Intel Core -prosessorilla, joka tarjoaa nopean ja tehokkaan suorituskyvyn. Tämä tietokone on varustettu myös riittävällä määrällä muistia ja tallennustilaa, mahdollistaen sujuvan ja tehokkaan työskentelyn. Kannettavassa on myös näyttävä 14 tuuman näyttö, joka tarjoaa tarkat ja eloisat värit sekä hyvän katselukulman.

HP ProBook 440 G5:ssä on myös monia muita käteviä ominaisuuksia, kuten täysikokoinen näppäimistö ja kosketuslevy, jotka mahdollistavat helpon ja mukavan käytön. Tämä kannettava tietokone tarjoaa myös useita liitäntämahdollisuuksia, kuten USB-portit ja HDMI-liitäntä, jotka mahdollistavat helpon liittämisen eri laitteisiin.

Vaikka HP ProBook 440 G5 on yleisesti ottaen erinomainen kannettava tietokone, sillä on myös muutamia haittoja. Joillekin käyttäjille kannettava tietokone voi tuntua hieman painavalta ja kookkaalta, mikä voi hankaloittaa sen kuljettamista matkoilla. Lisäksi joitain käyttäjiä saattaa häiritä se, että tämän kannettavan tietokoneen akun kesto ei välttämättä ole kaikkein paras.

Yhteenvetona voidaan todeta, että HP ProBook 440 G5 on loistava valinta niille, jotka tarvitsevat tehokasta ja luotettavaa kannettavaa tietokonetta. Sen monipuoliset ominaisuudet ja ammattikäyttöön tarkoitetut suunnittelu tekevät siitä ihanteellisen valinnan liiketoiminnan tarpeisiin.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)