Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP ProBook 430 G5 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP ProBook 430 G5

Tuotteen nimenä on HP ProBook 430 G5. Tämä kannettava tietokone on osa HP:n ProBook-sarjaa, joka on suunniteltu ammattikäyttöön. HP ProBook 430 G5:ssä on 8. sukupolven Intel Core -suoritin, joka tarjoaa suorituskykyä ja tehokkuutta. Tämä kannettava tietokone on tarkoitettu yrityskäyttöön ja tarjoaa luotettavan ja turvallisen työvälineen.

HP ProBook 430 G5:ssä on laadukas näyttö, joka tuottaa terävän kuvan ja hyvät katselukulmat. Sen kompakti ja kevyt muotoilu tekee siitä kätevän kumppanin liikkuvaan työskentelyyn. Kannettavaa tietokonetta on helppo kuljettaa mukanaan ja se soveltuu erinomaisesti matkoille.

Tietoturvallisuus on tärkeä osa HP ProBook 430 G5:n suunnittelua. Se sisältää useita tietoturvaominaisuuksia, kuten biometrisen tunnistautumisen ja TPM-sirut, jotka suojaavat tietoja luvattomalta käytöltä. Lisäksi se sisältää HP Sure Start -ominaisuuden, joka auttaa suojaamaan käyttöjärjestelmää ja estämään haittaohjelmien leviämisen.

HP ProBook 430 G5:ssä on myös hyvät liitännät ja laajennusmahdollisuudet. Siinä on useita USB-portteja, HDMI-liitäntä ja SD-kortinlukija. Näiden avulla voit liittää sen helposti muihin laitteisiin ja laajentaa sen toiminnallisuutta tarpeidesi mukaan.

Kaiken kaikkiaan HP ProBook 430 G5 on luotettava, tehokas ja tietoturvallinen kannettava tietokone, joka tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ammattikäyttöön. Sen kompakti muotoilu ja hyvä liitettävyys tekevät siitä ihanteellisen valinnan liikkuvaan työskentelyyn.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)