Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP kannettavan tietokoneen virtalähde tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP kannettavan tietokoneen virtalähde

HP kannettavan tietokoneen virtalähde on laite, joka tarjoaa virtaa HP-kannettaville tietokoneille. Se on välttämätön lisävaruste, joka auttaa pitämään kannettavan tietokoneen akun ladattuna ja käyttökelpoisena. Asiakkaan kannattaa ostaa tämä virtalähde, jotta hän voi käyttää kannettavaa tietokonettaan ilman huolta akun loppumisesta. Se on myös hyödyllinen varavirtalähde, jos asiakas matkustaa paljon tai käyttää tietokonettaan pitkiä aikoja ilman pääsyä pistorasiaan.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)