Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP HSTNN-I11X Telakointiasema tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP HSTNN-I11X Telakointiasema

HP HSTNN-I11X Telakointiasema on laite, joka mahdollistaa kannettavan tietokoneen yhdistämisen useisiin eri laitteisiin samanaikaisesti. Telakointiaseman avulla voit liittää tietokoneesi esimerkiksi ulkoiseen näyttöön, hiireen, näppäimistöön ja muihin laitteisiin yhdellä kertaa. Tämä tekee työskentelystä helpompaa ja tehokkaampaa, sillä sinun ei tarvitse liittää jokaista laitetta erikseen tietokoneeseesi. HP HSTNN-I11X Telakointiasema on erinomainen valinta niille, jotka käyttävät tietokonettaan useissa eri paikoissa ja tarvitsevat nopean ja helpon tavan yhdistää laitteensa.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)